Three Plus One Puff Kit Wet And Dry Dual Use Makeup Sponge Powder Puffs For Face Beauty Egg Tools
Three Plus One Puff Kit Wet And Dry Dual Use Makeup Sponge Powder Puffs For Face Beauty Egg Tools
Three Plus One Puff Kit Wet And Dry Dual Use Makeup Sponge Powder Puffs For Face Beauty Egg Tools
Three Plus One Puff Kit Wet And Dry Dual Use Makeup Sponge Powder Puffs For Face Beauty Egg Tools
Three Plus One Puff Kit Wet And Dry Dual Use Makeup Sponge Powder Puffs For Face Beauty Egg Tools

Three Plus One Puff Kit Wet And Dry Dual Use Makeup Sponge Powder Puffs For Face Beauty Egg Tools

(0 Ανασκόπηση)

  • €11.30
  • Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ


Three Plus One Puff Kit Wet And Dry Dual Use Makeup Sponge Powder Puffs For Face Beauty Egg Tools

Κατηγορίες: Ομορφιά, Μακιγιάζ

Επισκόπηση

Τρεις Ρουφηξιές Πούδρας Με Διαφορετικά Σχήματα Συν Μία Σχάρα Στεγνώματος. Κατασκευασμένο Από Υδρόφιλο Σφουγγάρι Χωρίς Λατέξ (Πολυουρεθάνη). Μαλακό Και Ελαστικό? Ασφαλές Για Χρήση Χωρίς Δυσάρεστη Οσμή. Να Είναι Μεγάλος Με Νερό Για Να Βελτιώσει Την Ταχύτητα Του Μακιγιάζ. Τρίψτε Ελεύθερα Χωρίς Παραμόρφωση. Διπλή Χρήση Υγρού Και Στεγνού. Κάντε Κάθε Μέρος Του Προσώπου Να Γίνει Πούδρα. Μη Κατανάλωση Σκόνης Για Εξοικονόμηση Της Χρήσης Της Σκόνης. Ανθεκτικό Και Πλένεται.

Χαρακτηριστικά

* Το Κιτ Περιλαμβάνει Ρουφηξιές Πούδρας Σε Σχήμα Σταγόνας Νερού, Σχήμα Καλαμπόκι, Λοξό Σχήμα Καθώς Και Σχάρα Στεγνώματος Για Να Καλύψει Όλες Τις Απαιτήσεις Μακιγιάζ.

* Η Ρουφηξιά Πούδρας Διογκώνεται Γρήγορα Μόλις Συναντήσει Το Νερό Για Να Βελτιώσει Την Ταχύτητα Του Μακιγιάζ, Αλλά Δεν Θα Συρρικνωθεί Όταν Πιέζεται Το Νερό.

* Η Ρουφηξιά Πούδρας Είναι Απαλή Και Ελαστική Χωρίς Να Απορροφά Πούδρα Ή Πούδρα. Χωρίς Παραμόρφωση Με Το Τρίψιμο Και Προσφέρει Πολύ Απαλή Αίσθηση Αφής.

* Διπλή Χρήση Ξηρής Χρήσης Για Χύμα Πούδρα, Συμπιεσμένη Πούδρα Κ.Λπ. Χωρίς Πτώση Πούδρας Για Εξασφάλιση Ομοιόμορφου Μακιγιάζ Και Υγρή Χρήση Για Κρέμα Bb, Μακιγιάζ Βάσης Κ.Λπ. Για Να Ενισχύσετε Το Φυσικό Μακιγιάζ Και Να Εξοικονομήσετε Τη Χρήση Πούδρας.

* Η Ρουφηξιά Πούδρας Μπορεί Να Διασφαλίσει Ότι Κάθε Μέρος Του Προσώπου Είναι Σκόνη Για Να Δημιουργήσετε Ένα Αψεγάδιαστο Μακιγιάζ Βάσης.

* Το Ρουφηξιά Σε Πούδρα Δεν Απορροφά Καμία Πούδρα. Να Συγκρίνετε Με Οποιεσδήποτε Άλλες Ρουφηξιές Πούδρας Στην Αγορά Για Να Εξοικονομήσετε Τη Χρήση Της Πούδρας.

* Η Ρουφηξιά Πούδρας Είναι Καλός Βοηθός Στο Μακιγιάζ Και Είναι Επίσης Ανθεκτική, Πλένεται Και Είναι Εύκολη Κλίνε.

Προδιαγραφές Προϊόντος

Όνομα Προϊόντος: 3+1 Κιτ Ρουφηξιών Πούδρας

Υλικό: Υδρόφιλο Σφουγγάρι Χωρίς Λατέξ (Pu)

Χρώμα: Ροζ Μωβ Κιτ Χρώματος Τσαγιού, Ροζ Τριαντάφυλλο Κόκκινο Μπλε Κιτ, Κόκκινο Ροζ Πορτοκαλί Κιτ, Πορτοκαλί Μπλε Κόκκινο Κιτ, Μπλε Κιτ, Πορτοκαλί Κιτ, Πορφυρό Κιτ, Ροζ Κιτ, Ροζ Κόκκινο Κιτ

Βάρος: Περίπου 0.1 Kg

Συσκευασία: Χάρτινο Κουτί Pvc

Υπενθύμιση: Εβδομαδιαίος Καθαρισμός Και Μηνιαία Αντικατάσταση Για Να Διασφαλιστεί Η Καθαρή Και Υγιεινή Χρήση

Εγκατάσταση

1 .Φτιάξτε Τη Στερέωση Του Μαξιλαριού Στις Κουπαστές

2. Βάλτε Τη Βίδα Στην Τρύπα

3. Χρησιμοποιήστε Τα Εργαλεία Τοποθέτησης Για Να Σφίξετε Τη Βίδα

4. Κάντε Το Βήμα Της Σκάλας Στερεώστε Στην Αντίστοιχη Τρύπα

5. Χρησιμοποιήστε Τα Εργαλεία Τοποθέτησης Για Να Σφίξετε Επίσης Τη Βίδα

6. Μια Άλλη Πλευρά Επαναλάβετε Το Και Μετά Τελειώστε

Μέθοδοι Πλυσίματος

1. Πάρτε Λίγο Καθαριστικό Για Να Διεισδύσει Στη Ρουφηξιά Της Σκόνης

2. Πιέστε Ελαφρά Και Επανειλημμένα Για Να Εξασφαλίσετε Ότι Τα Υπολείμματα Θα Εξαφανιστούν

3 .Πλένετε Τους Αφρούς Με Καθαρό Νερό Και Στη Συνέχεια Στεγνώνετε Σε Αεριζόμενο Χώρο Θέση.

Ζεστές Συμβουλές Διαστάσεων

Οι Διαστάσεις Μετρώνται Όλες Με Το Χέρι, Επομένως Ενδέχεται Να Υπάρχουν Κάποιες Διαφορές Από Αυτές Των Πραγματικών Αντικειμένων. Σας Παρακαλούμε Να Κατανοήσετε Αυτό Το Σημείο.

Ζεστές Συμβουλές Καθαρισμού Των Ρουφηξιών Πούδρας

Μην Πιέζετε, Τρίβετε Ή Στρίβετε Τις Ρουφηξιές Πούδρας Ενώ Πλένεστε Για Να Αποφύγετε Το Ξύσιμο Του Σφουγγαριού Από Τα Νύχια.

Λάβετε υπόψη ότι τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς λόγω των εφέ φωτισμού. Λόγω της διαφοράς φωτός και οθόνης, η εικόνα ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζει το πραγματικό χρώμα του αντικειμένου. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Ωρα παράδοσης:

Για τις περισσότερες παραγγελίες: Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης: 7-14 εργάσιμες ημέρες.

Συνήθως χρειάζονται 1-2 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Στέλνουμε χρησιμοποιώντας DHL, UPS, FedEx, EMS, Post Office, τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας ανάλογα με το βάρος και τη διεύθυνση της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής μπορούν να φανούν μετά την προσθήκη ενός προϊόντος στο καλάθι σας, εάν θέλετε να δείτε το ακριβές κόστος αποστολής για το αντικείμενο που θέλετε να αγοράσετε. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από την τιμή της παραγγελίας.

Σημείωση:Η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω γεγονότων ανωτέρας βίας, όπως φυσικές καταστροφές, κακές καιρικές συνθήκες και οποιαδήποτε άλλα γεγονότα εκτός του άμεσου ελέγχου μας, όπως επίσημες αργίες.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

Αφού αποστείλουμε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email που θα περιέχει τα στοιχεία της παραγγελίας σας και έναν αριθμό παρακολούθησης. Περιλαμβάνει τον αριθμό της παραγγελίας σας, τη μέθοδο αποστολής, τον αριθμό παρακολούθησης παραγγελίας, τη διεύθυνση URL παρακολούθησης στο διαδίκτυο. Αφήστε 48 ώρες για να αρχίσουν να ενημερώνονται οι πληροφορίες παρακολούθησης.

Αν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες παρακολούθησης, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφή και ανταλλαγή

Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την online αγορά σας, σας προσφέρουμε πολιτική επιστροφής και ανταλλαγής 30 ημερών, που σημαίνει ότι έχετε 30 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος σας για να ζητήσετε επιστροφή ή ανταλλαγή.

Σημείωση: Όλες οι επιστροφές και οι ανταλλαγές πρέπει να ζητηθούν εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αντικειμένου. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι ίδιο με το δέμα που αποστέλλεται και το προϊόν να μην έχει υποστεί ζημιά (το προϊόν δεν χρησιμοποιείται.), και να μην επηρεάζει τη δεύτερη πώληση.

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες ή βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.