Μοντέρνο Πολυτελές Γυναικείο Ρολόι Με Διαμάντια Μόδας Business Steel Strap
Μοντέρνο Πολυτελές Γυναικείο Ρολόι Με Διαμάντια Μόδας Business Steel Strap
Μοντέρνο Πολυτελές Γυναικείο Ρολόι Με Διαμάντια Μόδας Business Steel Strap
Μοντέρνο Πολυτελές Γυναικείο Ρολόι Με Διαμάντια Μόδας Business Steel Strap
Μοντέρνο Πολυτελές Γυναικείο Ρολόι Με Διαμάντια Μόδας Business Steel Strap

Μοντέρνο Πολυτελές Γυναικείο Ρολόι Με Διαμάντια Μόδας Business Steel Strap

(0 Ανασκόπηση)

  • €49.10
  • Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ


Μοντέρνο Πολυτελές Γυναικείο Ρολόι Με Διαμάντια Μόδας Business Steel Strap

Κατηγορίες: Αξεσουάρ μόδας, Ρολόγια

Επισκόπηση

Το Ένθετο Ζιργκόν 360 Μοιρών Στον Εξωτερικό Δακτύλιο Του Καντράν Και Το Στρας Αντί Για Το Σχέδιο Της Κλίμακας Του Χρόνου Κάνουν Το Θηλυκό Κομψό Και Απαλό, Την Επιφάνεια Από Φίλντισι Και Την Θήκη Από Κράμα Έχουν Τα Πλεονεκτήματα Της Εξαιρετικής Κομψότητας.

Χαρακτηριστικά

* Ένθετο Ζιργκόν 360 Μοιρών Στον Εξωτερικό Δακτύλιο Του Καντράν, Στρας Αντί Για Σχέδιο Κλίμακας Χρόνου, Με Λατινικούς Αριθμούς, Γεμάτο Γυναικεία Κομψότητα Και Απαλότητα

* Ο Συνδυασμός Μιας Πολύχρωμης Επιφάνειας Και Μιας Αστραφτερής Ζυγαριάς Κάνει Το Ρολόι Πιο Κομψό Και Όμορφο.

* Κομψή Κοπή, Βελτιωμένο Κρύσταλλο, Προσεκτικά Επιλεγμένα Υλικά Από Κράμα, Τονισμός. Η Υπέροχη Υφή

* Ο Ιμάντας Της Ζώνης Από Συμπαγές Χάλυβα Είναι Εργονομικά Σχεδιασμένος, Άνετος Στη Χρήση Και Εύκολος Στη Φθορά, Και Η Αδιάβροχη Σχεδίαση Σας Κάνει Να Νιώθετε Ελεύθεροι Να Φοράτε Όταν Ασκείστε.

* Το Κάτω Κάλυμμα Είναι Κατασκευασμένο Από Στρογγυλή Διαδικασία Λείανσης Με Άμμο, Η Υφή Του Καλύμματος Είναι Ανάγλυφη Και Η Εκτύπωση Πλήρους Διαστάσεων Ing Δείχνει Την Υφή Υψηλής Ποιότητας.

Προδιαγραφές Προϊόντος

Μοντέλο: Mf0226L

Κίνηση: Εισαγόμενη Κίνηση Χαλαζία

Υλικό Επιφάνειας: Φθορά -Ανθεκτικό Κρύσταλλο

Τύπος Πόρπης: Χελώνα Πίσω Ατσάλινη Πόρπη

Βάρος Ρολογιού: 80G

Αδιάβροχη Βαθμολογία: 3Atm

Υλικό Θήκης: Κράμα Θήκη

Υλικό Ιμάντα: Λωρίδα Από Συμπαγή Χάλυβα

Διάμετρος Επιφάνειας: 26 Mm

Μήκος Χρήσης: 214 Mm

Πάχος Ρολογιού: 8.2 Mm

Ειδοποίηση

1. Μην Τοποθετείτε Το Ρολόι Κοντά Σε Ηχείο, Τηλεόραση, Ραδιόφωνο Κ.Λπ. , Ώστε Να Μην Επηρεαστεί Η Απόδοση Του Προϊόντος.

2 .Μην Κάνετε Το Ρολόι Κοντά Σε Διαλύτες, Υδράργυρο, Καλλυντικά Σπρέι, Απορρυπαντικά, Κόλλες Ή Χρώματα, Εγκέφαλο Και Άλλα Προϊόντα, Ώστε Να Αποφευχθεί Η Χημική Διάβρωση Ή Ο Αποχρωματισμός, Με Αποτέλεσμα Τη Ζημιά.

30M: Πιτσίλισμα Νερού. , Βροχή, Πλύσιμο Αυτοκινήτων, Κολύμβηση Με Κρύο Πάγο, Κολύμπι, Καταδύσεις, Κολύμβηση Με Αναπνευστήρα, Βαθιά Κατάδυση

50M: Πιτσίλισμα Νερού, Βροχή, Πλύσιμο Αυτοκινήτων, Κρύο Μπάνιο Με Πάγο, Κολύμπι, Καταδύσεις, Κολύμβηση Με Αναπνευστήρα, Βαθιά Κατάδυση

100M: Πιτσίλισμα Νερού, Βροχή, Πλύσιμο Αυτοκινήτων, Μπάνιο Με Κρύο Πάγο, Κολύμπι, Καταδύσεις, Κολύμβηση Με Αναπνευστήρα, Βαθιά Κατάδυση

Σημείωση:

1. Τα Περισσότερα Αδιάβροχα Ρολόγια Είναι Μόνο Αδιάβροχα Και Όχι Αδιάβροχα. Αποφύγετε Την Επαφή Με Υπερβολική Υγρασία (Όπως Μπάνιο, Λουτρό, Ιαματική Πηγή).

2. Λόγω Της Αρχής Της Θερμικής Διαστολής Και Συστολής Του Υλικού, Προσπαθήστε Να Αποφύγετε Τη Χρήση Περιβάλλοντος Υπερβολικής Διαφοράς Θερμοκρασίας.

3.Κατά Τη Χρήση, Κρατήστε Σφιχτά Την Κορώνα Και Το Πίσω Κάλυμμα, Ώστε Να Μην Επηρεαστεί Το Αδιάβροχο Αποτέλεσμα.

Ζεστές Συμβουλές Για Το Φωτισμό Των Κεριών

Όλες Οι Διαστάσεις Μετρώνται Με Το Χέρι Και Ενδέχεται Να Υπάρχουν Μικρά Λάθη. Ανατρέξτε Στο Πραγματικό Προϊόν.

Συντήρηση

Ζώνη:

1. Αποφύγετε Τη Διάβρωση Ή Το Καφέ Χρώμα Της Ζώνης Λόγω Επαφής Με Χημικές Ή Φυσικές Ουσίες.

2. Μην Τοποθετείτε Το Ρολόι Ζώνης Σε Μέρος Κοντά Σε Θερμότητα, Όπως Φωτιά, Καλοριφέρ Και Εφεδρική Θέρμανση.

3. Μην Εκθέτετε Τον Ιμάντα Απευθείας Σε Δυνατό Φως, Ηλιακό Φως Ή Έντονο Φως Για Μεγάλο Χρονικό Διάστημα.

4. Αφού Το Ρολόι Εκτεθεί Στη Λίμνη, Το Υγρό Ή Υγρό Ρολόι Θα Πρέπει Να Στεγνώσει Σε Κανονική Θερμοκρασία Δωματίου.

Μέταλλο:

1.Ελέγχετε Τακτικά Τους Πείρους Και Τους Κοχλίες Ελατηρίου Μεταξύ Των Τμημάτων Του Ιμάντα Και Της Ταινίας Του Κελύφους Για Να Αποτρέψετε Το Τραβήξιμο Ή Τη Φθορά Της Κατάστασης. Τα Συχνά Πεταμένα Πρέπει Να Κοπούν Ή Να Αντικατασταθούν Εγκαίρως. Το Εκπτωτικό Τμήμα Του Ιμάντα Είναι Επιρρεπές Σε Προβλήματα Και Η Δράση Πρέπει Να Είναι Όσο Το Δυνατόν Πιο Απαλή Κατά Το Άνοιγμα Και Το Κλείσιμο.

2. Ο Ιμάντας Από Χάλυβα Βολφραμίου Πρέπει Να Προστατεύεται Από Κρούση Και Υπερβολική Δύναμη Έλξης.

Καουτσούκ:

1. Όταν Ο Ελαστικός Ιμάντας Είναι Βρώμικος Λόγω Μακροχρόνιας Φθοράς, Πρέπει Να Πλένεται Απαλά Με Μια Μικρή Οδοντόβουρτσα Και Σαπούνι.

2.Τοποθετήστε Το. Το Αποξηραντικό Όσο Το Δυνατόν Περισσότερο Στο Ρολόι, Αλλά Αποφύγετε Τη Χρήση Χημικών Ουσιών Όπως Ναφθαλίνη Και Εντομοκτόνα.

3. Αποφύγετε Το Τρίψιμο Και Το Χτύπημα Με Σκληρά Αντικείμενα

Λάβετε υπόψη ότι τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς λόγω των εφέ φωτισμού. Λόγω της διαφοράς φωτός και οθόνης, η εικόνα ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζει το πραγματικό χρώμα του αντικειμένου. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Ωρα παράδοσης:

Για τις περισσότερες παραγγελίες: Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης: 7-14 εργάσιμες ημέρες.

Συνήθως χρειάζονται 1-2 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Στέλνουμε χρησιμοποιώντας DHL, UPS, FedEx, EMS, Post Office, τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας ανάλογα με το βάρος και τη διεύθυνση της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής μπορούν να φανούν μετά την προσθήκη ενός προϊόντος στο καλάθι σας, εάν θέλετε να δείτε το ακριβές κόστος αποστολής για το αντικείμενο που θέλετε να αγοράσετε. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από την τιμή της παραγγελίας.

Σημείωση:Η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω γεγονότων ανωτέρας βίας, όπως φυσικές καταστροφές, κακές καιρικές συνθήκες και οποιαδήποτε άλλα γεγονότα εκτός του άμεσου ελέγχου μας, όπως επίσημες αργίες.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

Αφού αποστείλουμε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email που θα περιέχει τα στοιχεία της παραγγελίας σας και έναν αριθμό παρακολούθησης. Περιλαμβάνει τον αριθμό της παραγγελίας σας, τη μέθοδο αποστολής, τον αριθμό παρακολούθησης παραγγελίας, τη διεύθυνση URL παρακολούθησης στο διαδίκτυο. Αφήστε 48 ώρες για να αρχίσουν να ενημερώνονται οι πληροφορίες παρακολούθησης.

Αν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες παρακολούθησης, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφή και ανταλλαγή

Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την online αγορά σας, σας προσφέρουμε πολιτική επιστροφής και ανταλλαγής 30 ημερών, που σημαίνει ότι έχετε 30 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος σας για να ζητήσετε επιστροφή ή ανταλλαγή.

Σημείωση: Όλες οι επιστροφές και οι ανταλλαγές πρέπει να ζητηθούν εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αντικειμένου. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι ίδιο με το δέμα που αποστέλλεται και το προϊόν να μην έχει υποστεί ζημιά (το προϊόν δεν χρησιμοποιείται.), και να μην επηρεάζει τη δεύτερη πώληση.

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες ή βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.