Μόδα Τσάντα Ώμου Με Λεπτή Παιγιέτα Με Κοτλέ Με Καπιτονέ Αλυσίδα
Μόδα Τσάντα Ώμου Με Λεπτή Παιγιέτα Με Κοτλέ Με Καπιτονέ Αλυσίδα
Μόδα Τσάντα Ώμου Με Λεπτή Παιγιέτα Με Κοτλέ Με Καπιτονέ Αλυσίδα
Μόδα Τσάντα Ώμου Με Λεπτή Παιγιέτα Με Κοτλέ Με Καπιτονέ Αλυσίδα
Μόδα Τσάντα Ώμου Με Λεπτή Παιγιέτα Με Κοτλέ Με Καπιτονέ Αλυσίδα
Μόδα Τσάντα Ώμου Με Λεπτή Παιγιέτα Με Κοτλέ Με Καπιτονέ Αλυσίδα

Μόδα Τσάντα Ώμου Με Λεπτή Παιγιέτα Με Κοτλέ Με Καπιτονέ Αλυσίδα

(0 Ανασκόπηση)

  • €33.40
  • Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ


Μόδα Τσάντα Ώμου Με Λεπτή Παιγιέτα Με Κοτλέ Με Καπιτονέ Αλυσίδα

Κατηγορίες: Αξεσουάρ μόδας, Τσάντες

Επισκόπηση

Είναι Κατασκευασμένο Από Κορδόνι Υψηλής Ποιότητας Που Είναι Απαλό Και Φιλικό Προς Το Δέρμα. Και Υψηλής Ποιότητας Καπιτονέ Αλυσίδα Και Τσέπες Διπλού Ορόφου Υιοθετούνται Για Να Εξασφαλίσουν Τις Καλύτερες Και Βολικές Εμπειρίες Στην Κατηγορία Τους, Καθώς Και Την Καλή Αναζήτηση Κατά Τη Χρήση. Με Μεγάλη Χωρητικότητα, Είναι Αρκετά Μεγάλο Για Καθημερινή Ζωή.

Χαρακτηριστικά

* Η Μίνι Τσάντα Ώμου Με Καπιτονέ Αλυσίδα Είναι Κατασκευασμένη Από Ανώτερο Κοτλέ, Που Είναι Ανθεκτικό, Απαλό, Απαλό, Φιλικό Προς Το Δέρμα Και Έχει Καθαρή Υφή.

* Η Αλυσίδα Και Η Κλειδαριά Του Αντικειμένου Είναι Κατασκευασμένα Από Υλικό Υψηλής Ποιότητας, Το Οποίο Έχει Τα Πλεονεκτήματα Της Ανθεκτικότητας, Της Αντοχής Στη Σκουριά Και Της Ανθεκτικότητας.

* Η Επένδυση Της Τσάντας Είναι Κατασκευασμένη Από Υψηλής Ποιότητας Πολυεστέρα, Ο Οποίος Έχει Τα Πλεονεκτήματα Της Καλής Ελαστικότητας, Της Αντοχής Στη Φθορά, Της Αντοχής Στο Τσάκισμα.

* Διαθέτει Τσέπες Διπλού Ορόφου, Που Χωράει Πολλά Αντικείμενα Και Είναι Αρκετά Μεγάλη Για Την Καθημερινή Ζωή Και Είναι Εύκολο Και Βολικό Να Το Μεταφέρετε.

* Η Καπιτονέ Αλυσίδα Μόδας Με Γαλβανισμό Υιοθετείται Για Να Κάνει Την Τσάντα Πιο Κομψή Και Όμορφη Και Μπορείτε Να Προσαρμόσετε Την Αλυσίδα Όπως Θέλετε.

* Το Φερμουάρ Είναι Λείο Και Ανθεκτικό, Που Θα Σας Προσφέρει Άνετες Και Βολικές Εμπειρίες Κατά Τη Χρήση.

* Η Κλειδαριά Της Τσάντας Μπορεί Να Περιστρέφεται 360 Μοίρες, Κάτι Που Θα Προσφέρει Άνετες Εμπειρίες Για Εσάς Ou Κατά Το Άνοιγμα Και Τη Χρήση.

Προδιαγραφές Προϊόντος

Ύφασμα: Κοτλέ

Φόδρα: Πολυεστέρας

Μέγεθος: Πλάτος: 4.53 Ίντσες, Ύψος : 8.07 Ίντσες, Πάχος: 1.97 Ίντσες

Χρώμα: Σκούρο Μπλε

Αρ. : 4704204

Σεζόν: Όλο Το Χρόνο

Ειδοποίηση

Λόγω Της Μη Αυτόματης Μέτρησης, Το Πραγματικό Μέγεθος Των Προϊόντων Μπορεί Να Είναι Ελαφρώς Διαφορετικό Από Τα Δεδομένα Που Παρέχουμε. Το Χρώμα Των Προϊόντων Ενδέχεται Να Αποκλίνει Από Τις Εικόνες Τους Λόγω Της Χρήσης Διαφορετικών Οθονών.

Λάβετε υπόψη ότι τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς λόγω των εφέ φωτισμού. Λόγω της διαφοράς φωτός και οθόνης, η εικόνα ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζει το πραγματικό χρώμα του αντικειμένου. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Ωρα παράδοσης:

Για τις περισσότερες παραγγελίες: Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης: 7-14 εργάσιμες ημέρες.

Συνήθως χρειάζονται 1-2 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Στέλνουμε χρησιμοποιώντας DHL, UPS, FedEx, EMS, Post Office, τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας ανάλογα με το βάρος και τη διεύθυνση της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής μπορούν να φανούν μετά την προσθήκη ενός προϊόντος στο καλάθι σας, εάν θέλετε να δείτε το ακριβές κόστος αποστολής για το αντικείμενο που θέλετε να αγοράσετε. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από την τιμή της παραγγελίας.

Σημείωση:Η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω γεγονότων ανωτέρας βίας, όπως φυσικές καταστροφές, κακές καιρικές συνθήκες και οποιαδήποτε άλλα γεγονότα εκτός του άμεσου ελέγχου μας, όπως επίσημες αργίες.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

Αφού αποστείλουμε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email που θα περιέχει τα στοιχεία της παραγγελίας σας και έναν αριθμό παρακολούθησης. Περιλαμβάνει τον αριθμό της παραγγελίας σας, τη μέθοδο αποστολής, τον αριθμό παρακολούθησης παραγγελίας, τη διεύθυνση URL παρακολούθησης στο διαδίκτυο. Αφήστε 48 ώρες για να αρχίσουν να ενημερώνονται οι πληροφορίες παρακολούθησης.

Αν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες παρακολούθησης, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφή και ανταλλαγή

Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την online αγορά σας, σας προσφέρουμε πολιτική επιστροφής και ανταλλαγής 30 ημερών, που σημαίνει ότι έχετε 30 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος σας για να ζητήσετε επιστροφή ή ανταλλαγή.

Σημείωση: Όλες οι επιστροφές και οι ανταλλαγές πρέπει να ζητηθούν εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αντικειμένου. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι ίδιο με το δέμα που αποστέλλεται και το προϊόν να μην έχει υποστεί ζημιά (το προϊόν δεν χρησιμοποιείται.), και να μην επηρεάζει τη δεύτερη πώληση.

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες ή βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.