Κομψό Μινιμαλιστικό Πολυλειτουργικό Ρολόι Χειρός Pu Με Λουράκι Pu
Κομψό Μινιμαλιστικό Πολυλειτουργικό Ρολόι Χειρός Pu Με Λουράκι Pu
Κομψό Μινιμαλιστικό Πολυλειτουργικό Ρολόι Χειρός Pu Με Λουράκι Pu
Κομψό Μινιμαλιστικό Πολυλειτουργικό Ρολόι Χειρός Pu Με Λουράκι Pu
Κομψό Μινιμαλιστικό Πολυλειτουργικό Ρολόι Χειρός Pu Με Λουράκι Pu
Κομψό Μινιμαλιστικό Πολυλειτουργικό Ρολόι Χειρός Pu Με Λουράκι Pu

Κομψό Μινιμαλιστικό Πολυλειτουργικό Ρολόι Χειρός Pu Με Λουράκι Pu

(0 Ανασκόπηση)

  • €22.90
  • Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ


Κομψό Μινιμαλιστικό Πολυλειτουργικό Ρολόι Χειρός Pu Με Λουράκι Pu

Κατηγορίες: Αξεσουάρ μόδας, Ρολόγια

Επισκόπηση

Αυτό Το Ρολόι Καρπού Με Τετράγωνο Καντράν, Ειδικά Σχεδιασμένο Για Άνδρες Και Κατασκευασμένο Για Να Γνωρίζει Την Ώρα Και Την Ημερομηνία, Είναι Κατασκευασμένο Από Υψηλής Ποιότητας Ηλεκτρονική Κίνηση, Θήκη Abs, Λουράκι Pu Και Παράθυρο Ρητίνης, Τα Οποία Είναι Ανθεκτικά Και Ανθεκτικό. Πολλαπλές Εξανθρωπισμένες Λειτουργίες, Λεπτή Κατασκευή Και Μινιμαλιστική Εμφάνιση Θα Σας Εξασφαλίσουν Τις Καλύτερες Εμπειρίες Χρήσης.

Χαρακτηριστικά

* Υιοθετείται Ηλεκτρονική Κίνηση Υψηλής Ποιότητας, Η Οποία Μπορεί Να Διαρκέσει Για Ένα Χρονικό Διάστημα. Πολλή Ώρα Και Δεν Θα Κάνει Θόρυβο Κατά Την Εργασία.

* Αυτό Το Ανδρικό Ρολόι Καρπού Με Τετράγωνο Καντράν Έχει Πολλές Λειτουργίες, Όπως Εμφάνιση Ημερομηνίας, Χρονόμετρο, Αντίστροφη Μέτρηση, Λειτουργίες Συναγερμού, Που Θα Σας Προσφέρουν Άνετες Εμπειρίες Χρήσης.

* Οι Φωτεινοί Δείκτες Και Η Οθόνη Σάς Διευκολύνουν Να Βλέπετε Καθαρά Το Ρολόι Κατά Τη Διάρκεια Της Νύχτας, Εξασφαλίζοντάς Σας Άνετη Χρήση Εμπειριών.

* Η Ζώνη Του Ρολογιού Είναι Κατασκευασμένη Από Νάιλον Υψηλής Ποιότητας, Το Οποίο Είναι Σκληρό Και Φορετό? Και Το Μήκος Του Ιμάντα Μπορεί Να Ρυθμιστεί Ανάλογα Με Τον Καρπό Σας.

* Η Βολική Πόρπη Από Ανοξείδωτο Χάλυβα Υιοθετείται Για Να Σας Διευκολύνει Να Φορέσετε Ή Να Αφαιρέσετε Το Ρολόι Και Αυτή Η Πόρπη Δεν Χαλαρώνει Εύκολα Μετά Από Μακρά Περίοδο Χρήσης.

* Ο Μεγάλος Μινιμαλιστικός Σχεδιασμός Τετράγωνου Καντράν Όχι Μόνο Σας Διευκολύνει Να Δείτε Την Ώρα Και Την Ημερομηνία Του Ρολογιού Αλλά Και Σας Δείχνει Το Στυλ Της Ατμόσφαιρας.

* Με 50M Ικανότητα Αδιαβροχοποίησης, Αυτό Το Λουράκι Καρπού Μπορεί Να Αντέξει Πολλές Ζημιές Από Το Καθημερινό Νερό, Εξασφαλίζοντας Ασφαλείς Εμπειρίες Χρήσης Για Εσάς.

Προδιαγραφές Προϊόντος

Όνομα: Ανδρικό Ρολόι Καρπού Με Τετράγωνο Καντράν

Βάρος: 79 G

Κίνηση: Ηλεκτρονική Κίνηση

Καθρέφτης: Ρητίνη

Θήκη: Abs

Ζάντα: Pu

Πόρπη: Ανοξείδωτο Ατσάλι

Αδιάβροχο: 50M

Λειτουργία: 3 Ώρες, Χρονόμετρο, Ένδειξη Ημερομηνίας, Ξυπνητήρι Χρονισμού, Εβδομάδα, Φωτεινό, 12. 24Ωρο Ρολόι

Πλάτος Καντράν: 43 Mm

Πάχος Καντράν: 16 Mm

Πλάτος Ζώνης: 23 Mm

Μήκος Ρολογιού: Ρυθμιζόμενο

Ειδοποίηση

Λόγω Διαφορετικών Μεθόδων Μέτρησης, Οποιοδήποτε Ελαφρύ Σφάλμα Είναι Εντός Εύλογου Εύρους.

Λάβετε υπόψη ότι τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς λόγω των εφέ φωτισμού. Λόγω της διαφοράς φωτός και οθόνης, η εικόνα ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζει το πραγματικό χρώμα του αντικειμένου. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Ωρα παράδοσης:

Για τις περισσότερες παραγγελίες: Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης: 7-14 εργάσιμες ημέρες.

Συνήθως χρειάζονται 1-2 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Στέλνουμε χρησιμοποιώντας DHL, UPS, FedEx, EMS, Post Office, τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας ανάλογα με το βάρος και τη διεύθυνση της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής μπορούν να φανούν μετά την προσθήκη ενός προϊόντος στο καλάθι σας, εάν θέλετε να δείτε το ακριβές κόστος αποστολής για το αντικείμενο που θέλετε να αγοράσετε. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από την τιμή της παραγγελίας.

Σημείωση:Η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω γεγονότων ανωτέρας βίας, όπως φυσικές καταστροφές, κακές καιρικές συνθήκες και οποιαδήποτε άλλα γεγονότα εκτός του άμεσου ελέγχου μας, όπως επίσημες αργίες.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

Αφού αποστείλουμε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email που θα περιέχει τα στοιχεία της παραγγελίας σας και έναν αριθμό παρακολούθησης. Περιλαμβάνει τον αριθμό της παραγγελίας σας, τη μέθοδο αποστολής, τον αριθμό παρακολούθησης παραγγελίας, τη διεύθυνση URL παρακολούθησης στο διαδίκτυο. Αφήστε 48 ώρες για να αρχίσουν να ενημερώνονται οι πληροφορίες παρακολούθησης.

Αν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες παρακολούθησης, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφή και ανταλλαγή

Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την online αγορά σας, σας προσφέρουμε πολιτική επιστροφής και ανταλλαγής 30 ημερών, που σημαίνει ότι έχετε 30 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος σας για να ζητήσετε επιστροφή ή ανταλλαγή.

Σημείωση: Όλες οι επιστροφές και οι ανταλλαγές πρέπει να ζητηθούν εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αντικειμένου. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι ίδιο με το δέμα που αποστέλλεται και το προϊόν να μην έχει υποστεί ζημιά (το προϊόν δεν χρησιμοποιείται.), και να μην επηρεάζει τη δεύτερη πώληση.

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες ή βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.