Κεριά Χωρίς Φλόγα Με Διαφανές Γυάλινο Καπάκι Λαβή Αρωματικά Σόγιας Καπνό
Κεριά Χωρίς Φλόγα Με Διαφανές Γυάλινο Καπάκι Λαβή Αρωματικά Σόγιας Καπνό
Κεριά Χωρίς Φλόγα Με Διαφανές Γυάλινο Καπάκι Λαβή Αρωματικά Σόγιας Καπνό
Κεριά Χωρίς Φλόγα Με Διαφανές Γυάλινο Καπάκι Λαβή Αρωματικά Σόγιας Καπνό
Κεριά Χωρίς Φλόγα Με Διαφανές Γυάλινο Καπάκι Λαβή Αρωματικά Σόγιας Καπνό
Κεριά Χωρίς Φλόγα Με Διαφανές Γυάλινο Καπάκι Λαβή Αρωματικά Σόγιας Καπνό

Κεριά Χωρίς Φλόγα Με Διαφανές Γυάλινο Καπάκι Λαβή Αρωματικά Σόγιας Καπνό

(0 Ανασκόπηση)

  • €19.40
  • Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ


Κεριά Χωρίς Φλόγα Με Διαφανές Γυάλινο Καπάκι Λαβή Αρωματικά Σόγιας Καπνό

Κατηγορίες: Δώρα, Δώρα του Αγίου Βαλεντίνου

Επισκόπηση

Αυτά Τα Αρωματικά Κεριά Έχουν Ευχάριστο Άρωμα Και Μπορείτε Να Απολαύσετε Το Φυσικό Άρωμα Κατά Τη Διάρκεια Της Καύσης Του Κεριού. Υιοθετείται Ένα Διάφανο Καπάκι Χωρίς Λαβή Διαφορετικού Σχήματος, Το Οποίο Είναι Όμορφο Και Θα Διακοσμούσε Το Σπίτι Σας Πολύ.

Χαρακτηριστικά

* Το Κύπελλο Με Λαβές Vintage Είναι Κατασκευασμένο Από Ανώτερο Συμπαγές Γυαλί, Το Οποίο Κάνει Το Αντικείμενο Περισσότερο Κομψό Και Όμορφο.

* Αυτό Το Μικρότερο Αρωματικό Κερί Μπορεί Να Καεί Σε Θερμοκρασία Δωματίου Για 6 Ώρες, Κάτι Που Μπορεί Να Σας Εξυπηρετήσει Για Μεγάλο Χρονικό Διάστημα.

* Με Ευχάριστο Και Ευχάριστο Άρωμα, Αυτό Το Το Αρωματικό Κερί Μπορεί Να Ανακουφίσει Το Άγχος Και Την Έντασή Σας Μετά Από Πολύωρη Εργασία.

* Είναι Άκαπνο Ενώ Το Κερί Καίει, Κάτι Που Είναι Ασφαλές Για Το Περιβάλλον Και Σας Προσφέρει Ασφαλείς Εμπειρίες Κατά Τη Χρήση.

>* Κατασκευασμένο Από Ανώτερο Φυσικό Κερί Και Αιθέριο Έλαιο, Έχει Μοναδικό Άρωμα Και Καλή Αρωματική Απόδοση Και Θα Κάλυπτε Διαφορετικές Ανάγκες Σας.

Προδιαγραφές Προϊόντος

Όνομα: Αρωματικό Κερί Κύπελλου Χωρίς Λαβή Από Γυαλί.

Υλικό: Φυσικό Κερί Σόγιας+ Φυσικό Κερί Μέλισσας+Φυσικό Αιθέριο Έλαιο+ Γυάλινο Κύπελλο Χωρίς Λαβή

Άρωμα: Λευκό: Άρωμα Χυμού Ροδάκινου, Ροζ: Τριαντάφυλλο Άρωμα

Μέγεθος

ΜοντέλοΜέγεθοςΧρόνος ΚαύσηςΒάρος
OuroraΔιάμετρος 3.35 Ίντσες* Ύψος 5.12 Ίντσες* (Χωρίς Κάλυμμα) 3.15 ΊντσεςΠερίπου 25 Ώρες626G
ΣταχτοπούταΔιάμετρος 3.35 Ίντσες* Ύψος 4.33 Ίντσες* (Χωρίς Κάλυμμα) 2.36 ΊντσεςΠερίπου 15 Ώρες501 G
ArielΔιάμετρος 3.15 Ίντσες* Ύψος 4.92 Ίντσες* (Χωρίς Κάλυμμα) 3.15 ΊντσεςΠερίπου 20 Ώρες548G
BelleΔιάμετρος 3.15 Ίντσες* Ύψος 4.92 Ίντσες* (Χωρίς Κάλυμμα) 3.15 ΊντσεςΠερίπου 25 Ώρες626 G
Elsa (Μικρή)Διάμετρος 2.56 Ίντσες* Ύψος 3.54 Ίντσες* (Χωρίς Κάλυμμα) 1.38 ΊντσαΠερίπου 6 Ώρες186 G
Elsa (Μεγάλο)Διάμετρος 3.94 Ίντσες* Ύψος 4.72 Ίντσες* (W Χωρίς Κάλυμμα) 1.97 ΊντσεςΠερίπου 20 Ώρες488 G

Ειδοποίηση

1. Το Κερί Πρέπει Να Φυλάσσεται Σε Δροσερά, Σκοτεινά Και Ξηρά Μέρη. Όταν Η Θερμοκρασία Είναι Υψηλή, Θα Υπάρχει Συμπυκνωμένο Νερό Ή Λάδι Στην Επιφάνειά Του, Κάτι Που Είναι Φυσιολογικό Φαινόμενο.

2.Όταν Καίτε Το Κερί Για Πρώτη Φορά, Συνεχίστε Να Καίτε Πάνω Από 2 Ώρες. Μην Αφήνετε Το Κερί Χωρίς Επίβλεψη. Κρατήστε Τα Αναμμένα Κεριά Μακριά Από Παιδιά Και Κατοικίδια.

3.Πάντα Να Προσέχετε Ώστε Το Μήκος Του Φυτιλιού Κεριών Να Είναι Περίπου 6 Χιλιοστά. Το Κόψιμο Του Φυτιλιού Κεριού Μπορεί Να Βοηθήσει Το Κερί Να Καεί Ομοιόμορφα Και Να Αποτρέψει Το Κάψιμο Του Μαύρου Καπνού Και Του Καπνού Από Το Φλιτζάνι Των Κεριών.

4. Να Θυμάστε Πάντα Να Μην Σβήνετε Το Κερί Με Το Στόμα Σας! Αυτό Όχι Μόνο Βλάπτει Το Κερί, Αλλά Παράγει Και Μαύρο Καπνό, Που Θα Μετέτρεπε Το Άρωμα Του Αρωματικού Κεριού Σε Καπνό. Μπορείτε Να Χρησιμοποιήσετε Ένα Κάλυμμα Κεριού Για Να Σβήσετε Το Άγκιστρο Κεριού Για Να Βουτήξετε Το Φυτίλι Κεριών Στο Κερί Με Ένα Ταμπόν Κεριών.

Λάβετε υπόψη ότι τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς λόγω των εφέ φωτισμού. Λόγω της διαφοράς φωτός και οθόνης, η εικόνα ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζει το πραγματικό χρώμα του αντικειμένου. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Ωρα παράδοσης:

Για τις περισσότερες παραγγελίες: Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης: 7-14 εργάσιμες ημέρες.

Συνήθως χρειάζονται 1-2 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Στέλνουμε χρησιμοποιώντας DHL, UPS, FedEx, EMS, Post Office, τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας ανάλογα με το βάρος και τη διεύθυνση της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής μπορούν να φανούν μετά την προσθήκη ενός προϊόντος στο καλάθι σας, εάν θέλετε να δείτε το ακριβές κόστος αποστολής για το αντικείμενο που θέλετε να αγοράσετε. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από την τιμή της παραγγελίας.

Σημείωση:Η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω γεγονότων ανωτέρας βίας, όπως φυσικές καταστροφές, κακές καιρικές συνθήκες και οποιαδήποτε άλλα γεγονότα εκτός του άμεσου ελέγχου μας, όπως επίσημες αργίες.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

Αφού αποστείλουμε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email που θα περιέχει τα στοιχεία της παραγγελίας σας και έναν αριθμό παρακολούθησης. Περιλαμβάνει τον αριθμό της παραγγελίας σας, τη μέθοδο αποστολής, τον αριθμό παρακολούθησης παραγγελίας, τη διεύθυνση URL παρακολούθησης στο διαδίκτυο. Αφήστε 48 ώρες για να αρχίσουν να ενημερώνονται οι πληροφορίες παρακολούθησης.

Αν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες παρακολούθησης, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφή και ανταλλαγή

Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την online αγορά σας, σας προσφέρουμε πολιτική επιστροφής και ανταλλαγής 30 ημερών, που σημαίνει ότι έχετε 30 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος σας για να ζητήσετε επιστροφή ή ανταλλαγή.

Σημείωση: Όλες οι επιστροφές και οι ανταλλαγές πρέπει να ζητηθούν εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αντικειμένου. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι ίδιο με το δέμα που αποστέλλεται και το προϊόν να μην έχει υποστεί ζημιά (το προϊόν δεν χρησιμοποιείται.), και να μην επηρεάζει τη δεύτερη πώληση.

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες ή βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.