Imported Movement Ανδρικό Ρολόι Leisure Φωτεινό Κρύσταλλο Με Διπλή Κίνηση
Imported Movement Ανδρικό Ρολόι Leisure Φωτεινό Κρύσταλλο Με Διπλή Κίνηση
Imported Movement Ανδρικό Ρολόι Leisure Φωτεινό Κρύσταλλο Με Διπλή Κίνηση
Imported Movement Ανδρικό Ρολόι Leisure Φωτεινό Κρύσταλλο Με Διπλή Κίνηση
Imported Movement Ανδρικό Ρολόι Leisure Φωτεινό Κρύσταλλο Με Διπλή Κίνηση
Imported Movement Ανδρικό Ρολόι Leisure Φωτεινό Κρύσταλλο Με Διπλή Κίνηση

Imported Movement Ανδρικό Ρολόι Leisure Φωτεινό Κρύσταλλο Με Διπλή Κίνηση

(0 Ανασκόπηση)

  • €36.80
  • Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ


Imported Movement Ανδρικό Ρολόι Leisure Φωτεινό Κρύσταλλο Με Διπλή Κίνηση

Κατηγορίες: Αξεσουάρ μόδας, Ρολόγια

Επισκόπηση

Η Θήκη Του Ρολογιού Είναι Κατασκευασμένη Από Κράμα, Υιοθετεί Ανθεκτικό Κρύσταλλο Ως Κάλυμμα Ρολογιού, Το Οποίο Είναι Γεμάτο Υφή. Τα Δημοφιλή Σχέδια Χρωμάτων Είναι Κατάλληλα Τόσο Για Νέους Όσο Και Για Ηλικιωμένους. Εύκολο Να Ταιριάζει Με Όλα Τα Είδη Ρούχων Και Περιστάσεων. Είναι Μια Ωραία Επιλογή Για Τους Άντρες Που Τους Αρέσει Να Ντύνονται.

Χαρακτηριστικά

* Υιοθετεί Τη Σχεδίαση Της Οθόνης Διπλής Ζώνης Ώρας, Με Κινήσεις Δύο Χεριών Και Μικρά Δευτερόλεπτα Που Μπορείτε Να Βασιστείτε Στην Ακρίβεια Χρόνος.

* Το Ανθεκτικό Στην Τριβή, Ανθεκτικό Στις Γρατσουνιές Γυάλινο Κάλυμμα Υποστηρίζει Τη Λειτουργία Του Αδιάβροχου 30M, Το Οποίο Έχει Περάσει Την Αυστηρή Αδιάβροχη Δοκιμή.

* Υιοθετεί Συμπαγή Αγκράφα Από Χάλυβα, Μικρή Αλλά Λεπτή, ?Παρουσιάζει Μια Αίσθηση Απλούστευσης Σχεδιασμού.

* Χρησιμοποιεί Γυάλινο Κάλυμμα Ανθεκτικό Στη Φθορά, Το Οποίο Έχει Υφή Υψηλής Σκληρότητας. Δεν Χρειάζεται Να Ανησυχείτε Για Το Πρόβλημα Της Εύκολης Φθοράς Και Γήρανσης.

* Χρησιμοποιεί Φωτεινούς Δείκτες, Οι Οποίοι Μπορούν Να Σας Βοηθήσουν Να Κατανοήσετε Εύκολα Την Ώρα Στο Σκοτάδι Και Τη Νύχτα.

Προδιαγραφές Προϊόντος.

Όνομα Προϊόντος: Ρολόι Με Κρύσταλλο Με Φωτεινό Κάλυμμα Ελεύθερου Χρόνου

Σύνθεση Υλικού: Γυαλί, Δέρμα

Χρώμα: Μαύρη Επιφανειακή Ατσάλινη Μαύρη Ζώνη, Ροζ Κόκκινη Επιφάνεια Ατσάλινο Κέλυφος Καφέ Ζώνη, Μαύρη Επιφάνεια Χρυσό Κέλυφος Μαύρη Ζώνη, Μπλε Επιφάνεια Μπλε Κοχύλι Καφέ Ζώνη, Μπλε Επιφάνεια Μπλε Κέλυφος Μπλε Ζώνη

Μέγεθος: Πάχος: 11.8 Mm, Πλάτος Ζώνης: 24 Mm, Διάμετρος Θήκης: 46.5 Mm, Επιφάνεια Ρολογιού Διάμετρος: 42Mm

Τρόπος Χρήσης

1.Τραβήξτε Την Πρώτη Κορώνα Για Να Ξεκινήσετε/Σταματήσετε Τον Χρόνο.

2.Τραβήξτε Την Κορώνα Αποστολής Στο 1Ο Επίπεδο Για Να Προσαρμόστε Την Ημερομηνία Και Το 2Ο Επίπεδο Για Να Προσαρμόσετε Την Ώρα.

3.Τραβήξτε Την Τρίτη Κορώνα Για Να Επαναφέρετε Την Ώρα.

Σημείωση

1.Μην Αγγίζετε Την Ώρα. Το Ρολόι Με Μαγνητικά Αντικείμενα Όπως Ραδιόφωνα Και Τηλεοράσεις Για Να Μην Επηρεαστεί Η Ακρίβεια.

2.Μην Κάνετε Το Ρολόι Κοντά Σε Διαλύτες, Υδράργυρο, Καλλυντικά Σπρέι, Απορρυπαντικά, Κόλλες Ή Χρώμα, Καμφορά, Διαφορετικά Η Θήκη, Ο Ιμάντας Κ.Λπ. Θα Αποχρωματιστούν, Θα Φθαρούν Ή Θα Καταστραφούν.

3. Για Να Αποφευχθεί Η Σκουριά Ή Ο Αποχρωματισμός Της Θήκης, Συνιστάται Η Πλύση Στεγνώστε Και Στεγνώστε Με Νερό Κάθε Μέρα (Ανατρέξτε Στο Ρολόι Με Το Αδιάβροχο Λογότυπο "Water" Στο Πίσω Κέλυφος).

4.Όταν Το Μηχανικό Ρολόι Δεν Χρησιμοποιείται, Συνιστάται Να Το Τυλίγετε Μία Φορά Το Μήνα Για Να Αποφευχθεί Η Στερεοποίηση Του Λαδιού Στο Ρολόι.

5. Αδιάβροχο, Αντικραδασμικό, Αντιμαγνητικό Ρολόι, Μπορεί Να Παίξει Μόνο Προληπτικό Ρόλο, Εξακολουθεί Να Χρειάζεται Να Αποφεύγεται Η Επαφή Με Νερό, Μαγνητικό Πεδίο Και Ισχυρό Οι Κραδασμοί Κατά Τη Χρήση, Για Να Μην Καταστρέψουν Την Κίνηση, Επηρεάζουν Τη Διάρκεια Ζωής.

Λάβετε υπόψη ότι τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς λόγω των εφέ φωτισμού. Λόγω της διαφοράς φωτός και οθόνης, η εικόνα ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζει το πραγματικό χρώμα του αντικειμένου. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Ωρα παράδοσης:

Για τις περισσότερες παραγγελίες: Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης: 7-14 εργάσιμες ημέρες.

Συνήθως χρειάζονται 1-2 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Στέλνουμε χρησιμοποιώντας DHL, UPS, FedEx, EMS, Post Office, τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας ανάλογα με το βάρος και τη διεύθυνση της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής μπορούν να φανούν μετά την προσθήκη ενός προϊόντος στο καλάθι σας, εάν θέλετε να δείτε το ακριβές κόστος αποστολής για το αντικείμενο που θέλετε να αγοράσετε. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από την τιμή της παραγγελίας.

Σημείωση:Η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω γεγονότων ανωτέρας βίας, όπως φυσικές καταστροφές, κακές καιρικές συνθήκες και οποιαδήποτε άλλα γεγονότα εκτός του άμεσου ελέγχου μας, όπως επίσημες αργίες.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

Αφού αποστείλουμε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email που θα περιέχει τα στοιχεία της παραγγελίας σας και έναν αριθμό παρακολούθησης. Περιλαμβάνει τον αριθμό της παραγγελίας σας, τη μέθοδο αποστολής, τον αριθμό παρακολούθησης παραγγελίας, τη διεύθυνση URL παρακολούθησης στο διαδίκτυο. Αφήστε 48 ώρες για να αρχίσουν να ενημερώνονται οι πληροφορίες παρακολούθησης.

Αν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες παρακολούθησης, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφή και ανταλλαγή

Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την online αγορά σας, σας προσφέρουμε πολιτική επιστροφής και ανταλλαγής 30 ημερών, που σημαίνει ότι έχετε 30 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος σας για να ζητήσετε επιστροφή ή ανταλλαγή.

Σημείωση: Όλες οι επιστροφές και οι ανταλλαγές πρέπει να ζητηθούν εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αντικειμένου. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι ίδιο με το δέμα που αποστέλλεται και το προϊόν να μην έχει υποστεί ζημιά (το προϊόν δεν χρησιμοποιείται.), και να μην επηρεάζει τη δεύτερη πώληση.

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες ή βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.