Επαγγελματικό Ρολόι Mini Focus Για Ανδρικά Φωτεινά Ρολόγια Με Ιαπωνικό Μηχανισμό Κίνησης
Επαγγελματικό Ρολόι Mini Focus Για Ανδρικά Φωτεινά Ρολόγια Με Ιαπωνικό Μηχανισμό Κίνησης
Επαγγελματικό Ρολόι Mini Focus Για Ανδρικά Φωτεινά Ρολόγια Με Ιαπωνικό Μηχανισμό Κίνησης
Επαγγελματικό Ρολόι Mini Focus Για Ανδρικά Φωτεινά Ρολόγια Με Ιαπωνικό Μηχανισμό Κίνησης
Επαγγελματικό Ρολόι Mini Focus Για Ανδρικά Φωτεινά Ρολόγια Με Ιαπωνικό Μηχανισμό Κίνησης

Επαγγελματικό Ρολόι Mini Focus Για Ανδρικά Φωτεινά Ρολόγια Με Ιαπωνικό Μηχανισμό Κίνησης

(0 Ανασκόπηση)

  • €24.60
  • Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ


Επαγγελματικό Ρολόι Mini Focus Για Ανδρικά Φωτεινά Ρολόγια Με Ιαπωνικό Μηχανισμό Κίνησης

Κατηγορίες: Αξεσουάρ μόδας, Ρολόγια

Επισκόπηση

Εγκρίθηκε Ο Εισαγόμενος Μηχανισμός Ρολογιού. Κλασική Θήκη Ρολογιού Σχεδίασης Τριών Χεριών. Το Ανθεκτικό Στη Φθορά Κρύσταλλο Είναι Κατασκευασμένο Από Κρύσταλλο Που Είναι Αντικρουόμενο. Το Λουράκι Ρολογιού Από Νάιλον Δείχνει Κομψότητα Και Μόδα. Η Πόρπη Από Ανοξείδωτο Χάλυβα Ταιριάζει Τέλεια Με Το Ρολόι. Το Αδιάβροχο Επίπεδο Είναι Σε Βάθος 1181.1 Ιντσών.

Χαρακτηριστικά

* Ο Εισαγόμενος Ιαπωνικός Μηχανισμός Ρολογιού Υιοθετήθηκε Για Να Διασφαλίσει Την Ακριβή Εμφάνιση Της Ώρας Και Μπορεί Να Διαρκέσει Έως Και Μια Δεκαετία.

>

* Η Τρισδιάστατη, Βελτιωμένη Σκαλιστό Γραμμή Προσφέρει Άψογη Αίσθηση Και Κλασική Σχεδίαση Με Τα Τρία Χέρια Για Να Εξασφαλίσετε Την Απόλαυση Κάθε Δεύτερης Κομψής Στιγμής.

* Το Ρολόι Είναι Κατασκευασμένο Από Κρύσταλλο Ανθεκτικό Στη Φθορά. Με Υψηλότερη Ποιότητα, Ισχυρό Αντικραδασμικό Χαρακτηριστικό.

* Ο Υφασμάτινος Ιμάντας Ρολογιού Από Νάιλον Είναι Φιλικός Προς Το Δέρμα Και Προσφέρει Ωραία Αίσθηση Χρήσης, Ώστε Να Γίνει Ένα Πιο Μοντέρνο.

* Η Αγκράφα Του Ρολογιού. Είναι Κατασκευασμένο Από Ανοξείδωτο Ατσάλι Με Εξαιρετική Αίσθηση Αφής Και Βελτιωμένο Σχεδιασμό Και Ταιριάζει Απόλυτα Με Το Μοντέρνο Ρολόι.

* Το Κάτω Μέρος Του Ρολογιού Είναι Σκαλισμένο Με Λεπτότητα Για Να Δείξει Τη Μάρκα Ρολογιών Mini Focus Και Τη Δεξιοτεχνία.

>

Προδιαγραφές Προϊόντος

Όνομα Προϊόντος: Ανδρικό Ρολόι Bushiness

Μηχανισμός Ρολογιού: Στυλ Εισαγωγής Χαλαζία

Υλικό Θήκης Ρολογιού: Κράμα

<Π>Υλικό Που Φαίνεται Από Γυαλί: Κρύσταλλο Ανθεκτικό Στη Φθορά

Πόρπη Ρολογιού: Πόρπη Με Καρφίτσα

Υλικό Ζώνης: Νάιλον

Πάχος Ρολογιού: 0.480 Ίντσες

Μήκος Ρολογιού Circumstance: 10.039 Ίντσες

Διάμετρος Ρολογιού: 1.614 Ίντσες

Βάρος: 67 G

Αδιάβροχο Επίπεδο: 3Atm(1181.1 Ίντσες)

Συντήρηση

Ζώνη

1Προστατέψτε Τη Ζώνη Από Τη Διάβρωση Ή Το Ξεθώριασμα Του Χρώματος Από Χημικά Ή Φυσικά Υλικά Όπως Αυτό.

2 Κρατήστε Το Ρολόι Ζώνης Από Οποιοδήποτε Μέρος, Όπως Φωτιά, Καλοριφέρ Ή Εφεδρικός Θερμαντήρας.

3Μην Εκθέτετε Τη Ζώνη Σε Έντονο Φως, Ηλιακό Φως Ή Έντονο Φως Λαμπτήρα Για Μεγάλο Χρονικό Διάστημα.

4Φυσήξτε Τη Ζώνη Για Να Στεγνώσει Σε Θερμοκρασία Περιβάλλοντος Μόλις Είναι Υγρή.

4. P>

Μεταλλικά Μέρη

1 Ελέγξτε Το Βύσμα Και Το Μπουλόνι Του Ελατηρίου Μεταξύ Του Σώματος Και Της Ζώνης Του Ρολογιού Ή Μεταξύ Των Τμημάτων Της Ζώνης Σε Τακτά Χρονικά Διαστήματα Για Να Αποφύγετε Τυχόν Προεξοχές Ή Φθορά. Παρακαλούμε Να Επισκευάζετε Ή Να Αντικαθιστάτε Τα Σπασμένα Εξαρτήματα Εγκαίρως, Εάν Συμβεί Οποιαδήποτε Προεξοχή Ή Φθορά. Κλειδώστε Και Ξεκλειδώστε Απαλά Το Βραχιόλι, Καθώς Τα Λυγισμένα Μέρη Της Ζώνης Σπάνε Εύκολα.

2 Τα Ρολόγια Με Κέλυφος Ή Ζώνη Βολφραμίου Πρέπει Να Φοριούνται Μόνο Το Καλοκαίρι Ή Να Αλλάζουν Σε Δερμάτινη Ζώνη Το Χειμώνα.

3 Ζώνη Από Χάλυβα Βολφραμίου Πρέπει Να Διατηρείται Μακριά Από Σύγκρουση Ή Ισχυρή Δύναμη Έλξης Και Ροπής.

Πλαστικά Μέρη

1Χρησιμοποιήστε Μικρή Οδοντόβουρτσα Και Σαπουνόνερο Για Να Καθαρίστε Τη Βρωμιά Που Προέρχεται Από Τη Μακροχρόνια Χρήση Της Πλαστικής Ζώνης.

2Στεγνωτικό Εκτός Από Ναφθαλίνη, Παράγοντας Αντοχής Στα Έντομα Πρέπει Να Τοποθετηθεί Δίπλα Στο Έξυπνο Βραχιόλι.

3Αποφύγετε Την Τριβή Ή Τη Σύγκρουση. Με Τα Σκληρά Αντικείμενα.

Αδιάβροχη Συντήρηση

Τα Αδιάβροχα Επίπεδα Του Έξυπνου Βραχιολιού Χωρίζονται Σε Διάφορες Κατηγορίες. Δείτε Παρακάτω Fyi.

Τα Περισσότερα Ρολόγια Είναι Αδιάβροχα Αντί Για Αντιθαμβωτικά. Αυτός Είναι Ο Λόγος Για Τον Οποίο Τα Ρολόγια Δεν Πρέπει Να Χρησιμοποιούνται Όταν Πλένετε Τα Χέρια Σας Με Ζεστό Νερό Ή Σε Περιβάλλον Όπου Η Εναλλαγή Θερμότητας Και Κρύου Είναι Πολύ Εμφανής.

Αδιάβροχο Παράδειγμα Για Ρολόγια Ως Χτύπημα:

1181.10 Ίντσες (30 Μέτρα): Πλύσιμο Χεριών, Βρέχει, Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ντους Με Κρύο Νερό, Κολύμβηση, Καταδύσεις, Καταδύσεις Σερφ, Βαθιές Καταδύσεις

1968.50 Ίντσες (50 Μέτρα): Πλύσιμο Χεριών, Βρέχει, Καθαρισμός Αυτοκινήτου , Ντους Με Κρύο Νερό, Κολύμβηση, Καταδύσεις, Καταδύσεις Σερφ, Βαθιές Καταδύσεις

3937.00 Ίντσες (100 Μέτρα) Πλύσιμο Χεριών, Βρέχει, Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ντους Με Κρύο Νερό, Κολύμβηση, Καταδύσεις, Καταδύσεις Σερφ, Βαθιές Καταδύσεις

Λάβετε υπόψη ότι τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς λόγω των εφέ φωτισμού. Λόγω της διαφοράς φωτός και οθόνης, η εικόνα ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζει το πραγματικό χρώμα του αντικειμένου. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Ωρα παράδοσης:

Για τις περισσότερες παραγγελίες: Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης: 7-14 εργάσιμες ημέρες.

Συνήθως χρειάζονται 1-2 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Στέλνουμε χρησιμοποιώντας DHL, UPS, FedEx, EMS, Post Office, τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας ανάλογα με το βάρος και τη διεύθυνση της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής μπορούν να φανούν μετά την προσθήκη ενός προϊόντος στο καλάθι σας, εάν θέλετε να δείτε το ακριβές κόστος αποστολής για το αντικείμενο που θέλετε να αγοράσετε. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από την τιμή της παραγγελίας.

Σημείωση:Η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω γεγονότων ανωτέρας βίας, όπως φυσικές καταστροφές, κακές καιρικές συνθήκες και οποιαδήποτε άλλα γεγονότα εκτός του άμεσου ελέγχου μας, όπως επίσημες αργίες.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

Αφού αποστείλουμε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email που θα περιέχει τα στοιχεία της παραγγελίας σας και έναν αριθμό παρακολούθησης. Περιλαμβάνει τον αριθμό της παραγγελίας σας, τη μέθοδο αποστολής, τον αριθμό παρακολούθησης παραγγελίας, τη διεύθυνση URL παρακολούθησης στο διαδίκτυο. Αφήστε 48 ώρες για να αρχίσουν να ενημερώνονται οι πληροφορίες παρακολούθησης.

Αν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες παρακολούθησης, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφή και ανταλλαγή

Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την online αγορά σας, σας προσφέρουμε πολιτική επιστροφής και ανταλλαγής 30 ημερών, που σημαίνει ότι έχετε 30 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος σας για να ζητήσετε επιστροφή ή ανταλλαγή.

Σημείωση: Όλες οι επιστροφές και οι ανταλλαγές πρέπει να ζητηθούν εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αντικειμένου. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι ίδιο με το δέμα που αποστέλλεται και το προϊόν να μην έχει υποστεί ζημιά (το προϊόν δεν χρησιμοποιείται.), και να μην επηρεάζει τη δεύτερη πώληση.

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες ή βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.