Αφαίρεση Πυρήνων Κερασιού 304 Από Ανοξείδωτο Ατσάλι Pitter Ελιάς Red Dates
Αφαίρεση Πυρήνων Κερασιού 304 Από Ανοξείδωτο Ατσάλι Pitter Ελιάς Red Dates
Αφαίρεση Πυρήνων Κερασιού 304 Από Ανοξείδωτο Ατσάλι Pitter Ελιάς Red Dates
Αφαίρεση Πυρήνων Κερασιού 304 Από Ανοξείδωτο Ατσάλι Pitter Ελιάς Red Dates
Αφαίρεση Πυρήνων Κερασιού 304 Από Ανοξείδωτο Ατσάλι Pitter Ελιάς Red Dates

Αφαίρεση Πυρήνων Κερασιού 304 Από Ανοξείδωτο Ατσάλι Pitter Ελιάς Red Dates

(0 Ανασκόπηση)

  • €17.70
  • Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ


Αφαίρεση Πυρήνων Κερασιού 304 Από Ανοξείδωτο Ατσάλι Pitter Ελιάς Red Dates

Κατηγορίες: Σπίτι & Κήπος, Κουζίνα & Τραπεζαρία

Επισκόπηση

Αφαίρεση Πυρήνων Κερασιού Ειδικά Σχεδιασμένο Για Την Αφαίρεση Του Πυρήνα Των Κόκκινων Χουρμάδων Και Των Κερασιών, Κατάλληλο Για Φρούτα Με Πλάτος Μικρότερο Από 2.5 Cm. Κατασκευασμένο Για Την Αφαίρεση Του Πυρήνα Του Κόκκινου Χουρμά Ή Του Πυρήνα Κερασιού, Κατασκευασμένο Από Υλικό Ανοξείδωτου Χάλυβα 304 Που Δεν Σκουριάζει Εύκολα, Υγιεινό Και Ασφαλές, Μπορείτε Να Απολαύσετε Πλήρως Τα Νόστιμα Κεράσι Και Τους Κόκκινους Χουρμάδες Χωρίς Πυρήνα.

Χαρακτηριστικά.

* Κατασκευασμένο Από Υλικά Από Ανοξείδωτο Χάλυβα Που Είναι Αντιδιαβρωτικό Και Μη Τοξικό, Δεν Περιλαμβάνει Μαγγάνιο, Δεν Σκουριάζει Εύκολα, Είναι Υγιεινό Και Ασφαλές.

* Υιοθετημένος Σχεδιασμός Ελατηρίου Υψηλής Ελαστικότητας. , Που Μπορεί Να Εξοικονομήσει Εργασία, Είναι Βολικό Για Την Αφαίρεση Του Πυρήνα Της Κόκκινης Ημερομηνίας.

* Η Στρογγυλή Αυλάκωση Μπορεί Να Κρατήσει Το Φρούτο Που Μπορεί Να Κρατήσει Σταθερό, Δεν Ταλαντεύεται Από Τη Μια Πλευρά Στην Άλλη, Είναι Βολικό Να Αφαιρέσετε Την Κόκκινη Ημερομηνία Πυρήνα.

* Υιοθέτηση Ανοξείδωτου Χάλυβα Υψηλής Ποιότητας Με Μικρό Βάρος Μόνο Για 93 Γραμμάρια Που Είναι Εύκολο Στη Μεταφορά Και Συγκράτηση, Βολικό Στην Αποθήκευση.

Προδιαγραφές Προϊόντος

Τύπος Αντικειμένου: Κόκκινη Συσκευή Κοπής Κερασιών

Υλικό: Ανοξείδωτο Ατσάλι 304

Χρώμα: Κόκκινος Πυρήνας Χουρμάς, Κοπτήρας Φρούτων + Τεμαχιστής

Καθαρό Βάρος: 93 G

Εύρος Εφαρμογής: Σχεδιασμένο Για Πυρήνα Αφαίρεση Χουρμάδων Και Κερασιών Ή Άλλων Μικρού Μεγέθους Φρούτων, Κατάλληλα Για Πλάτος Μικρότερο Από 2.5 Cm

Συνολικό Μήκος: 18.5 Cm / 7.28 Ίντσες

Μήκος Λαβής: 11 Cm / 4.33 Ίντσες

Μέγεθος Αυλάκωσης: 4*2.5 Cm / 1.57*0.98 Ίντσες

Οδηγίες

1. Βάλτε Τις Κόκκινες Ημερομηνίες Στο Σταθερό Αυλάκι. P>

2.Στοχεύστε Στη Μεσαία Θέση Των Κόκκινων Ημερομηνιών Και Πιέστε Το Ελαφρά Προς Τα Κάτω.

3.Πατήστε Προς Τα Κάτω, Ο Κόκκινος Πυρήνας Ημερομηνίας Θα Συμπιεστεί Προς Τα Έξω.

Ειδοποίηση

1. Λόγω Της Χειροκίνητης Μέτρησης, Ενδέχεται Να Υπάρχει Σφάλμα 1-2 Cm.

2. Λόγω Του Φωτός Και Της Οθόνης, Ενδέχεται Να Υπάρχουν Μικρές Διαφορές Χρώματος.

Λάβετε υπόψη ότι τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς λόγω των εφέ φωτισμού. Λόγω της διαφοράς φωτός και οθόνης, η εικόνα ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζει το πραγματικό χρώμα του αντικειμένου. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Ωρα παράδοσης:

Για τις περισσότερες παραγγελίες: Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης: 7-14 εργάσιμες ημέρες.

Συνήθως χρειάζονται 1-2 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Στέλνουμε χρησιμοποιώντας DHL, UPS, FedEx, EMS, Post Office, τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας ανάλογα με το βάρος και τη διεύθυνση της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής μπορούν να φανούν μετά την προσθήκη ενός προϊόντος στο καλάθι σας, εάν θέλετε να δείτε το ακριβές κόστος αποστολής για το αντικείμενο που θέλετε να αγοράσετε. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από την τιμή της παραγγελίας.

Σημείωση:Η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω γεγονότων ανωτέρας βίας, όπως φυσικές καταστροφές, κακές καιρικές συνθήκες και οποιαδήποτε άλλα γεγονότα εκτός του άμεσου ελέγχου μας, όπως επίσημες αργίες.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

Αφού αποστείλουμε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email που θα περιέχει τα στοιχεία της παραγγελίας σας και έναν αριθμό παρακολούθησης. Περιλαμβάνει τον αριθμό της παραγγελίας σας, τη μέθοδο αποστολής, τον αριθμό παρακολούθησης παραγγελίας, τη διεύθυνση URL παρακολούθησης στο διαδίκτυο. Αφήστε 48 ώρες για να αρχίσουν να ενημερώνονται οι πληροφορίες παρακολούθησης.

Αν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες παρακολούθησης, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφή και ανταλλαγή

Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την online αγορά σας, σας προσφέρουμε πολιτική επιστροφής και ανταλλαγής 30 ημερών, που σημαίνει ότι έχετε 30 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος σας για να ζητήσετε επιστροφή ή ανταλλαγή.

Σημείωση: Όλες οι επιστροφές και οι ανταλλαγές πρέπει να ζητηθούν εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αντικειμένου. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι ίδιο με το δέμα που αποστέλλεται και το προϊόν να μην έχει υποστεί ζημιά (το προϊόν δεν χρησιμοποιείται.), και να μην επηρεάζει τη δεύτερη πώληση.

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες ή βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.