9 Πινέλα Μακιγιάζ Σετ Πολυλειτουργικά Με Μικρή Μέση Καλλυντικά Εργαλεία Για Γυναίκες
9 Πινέλα Μακιγιάζ Σετ Πολυλειτουργικά Με Μικρή Μέση Καλλυντικά Εργαλεία Για Γυναίκες
9 Πινέλα Μακιγιάζ Σετ Πολυλειτουργικά Με Μικρή Μέση Καλλυντικά Εργαλεία Για Γυναίκες
9 Πινέλα Μακιγιάζ Σετ Πολυλειτουργικά Με Μικρή Μέση Καλλυντικά Εργαλεία Για Γυναίκες
9 Πινέλα Μακιγιάζ Σετ Πολυλειτουργικά Με Μικρή Μέση Καλλυντικά Εργαλεία Για Γυναίκες

9 Πινέλα Μακιγιάζ Σετ Πολυλειτουργικά Με Μικρή Μέση Καλλυντικά Εργαλεία Για Γυναίκες

(0 Ανασκόπηση)

  • €19.40
  • Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ


9 Πινέλα Μακιγιάζ Σετ Πολυλειτουργικά Με Μικρή Μέση Καλλυντικά Εργαλεία Για Γυναίκες

Κατηγορίες: Ομορφιά, Μακιγιάζ

Επισκόπηση

Ειδικά Σχεδιασμένο Για Γυναίκες Να Κάνουν Γρήγορο Και Λεπτό Μακιγιάζ, Κατασκευασμένο Από Υψηλής Ποιότητας Ίνες Μαλλί Και Υλικά Αλουμινίου, 9 Μικρά Σετ Βουρτσών Μακιγιάζ Μέσης Είναι Ανθεκτικά Και Κατάλληλα Για Γυναίκες Με Φυσικά Ξύλινα Πινέλα Μακιγιάζ Λαβές.

Χαρακτηριστικά

* Με Τις Τρίχες Της Βούρτσας Μακιγιάζ Από Μάλλινες Ίνες, Είναι Μεταξένιο Χωρίς Ρίψη Και Χημική Μυρωδιά Που Οι Τρίχες Από Μάλλινες Ίνες Δεν Παγιδεύουν Ή Απορροφούν Προϊόντα Και Βακτήρια Και Δεν Πέφτουν Ποτέ Το Μαλλί , Η Ροζ Δύναμη Είναι Ισχυρή, Ανεβείτε Το Μακιγιάζ Φύση Υπάκουο

* Με Ισχυρή Ολκιμότητα Και Υψηλή Σκληρότητα, Δεν Είναι Εύκολο Να Παραμορφωθούν Και Να Καταστραφούν Που Μπορεί Να Είναι Μακροχρόνια Ανθεκτικά Και Ανθεκτικά.

* Σχεδιασμένο Ως Λαβή Σε Σχήμα Μικρής Μέσης, Συμμορφώνεται Με Εργονομικό Σχεδιασμό Που Είναι Σταθερός Και Άνετος Όταν Χρησιμοποιείται.

* Συνοδεύεται Από Υφή Πινέλου Μακιγιάζ, Είναι Εύκολο Για Αποθήκευση Και Ταξίδι, Αρκετά Φαρδύ Ώστε Να Ταιριάζει Σχεδόν Όλα Τα Πινέλα Μακιγιάζ Με Τη Σειρά.

* Ικανοποιεί Όλες Τις Ανάγκες Σας Με Πινέλα Διαφορετικών Σχημάτων, Όπως Πούδρα, Foundation, Γ Ontour And Blush, Concealer, Blending, Γωνιώδης Σκιά Ματιών, Γωνιακή Βούρτσα Φρυδιών, Μολύβι Και Βούρτσες Eyeliner.

* Με Κομψό Και Μοναδικό Φερούλι Αλουμινίου Σε Συνδυασμό Με Πλαστική Λαβή, Φαίνονται Εντυπωσιακά Στο Νεσεσέρ. Απολαμβάνοντας Το Μακιγιάζ Σαν Επαγγελματίας, Επιτυγχάνετε Άψογο Φινίρισμα.

Προδιαγραφές Προϊόντος

Προϊόν: Σετ 9 Μικρά Πινέλα Μακιγιάζ Μέσης

Μέγεθος: Κάννη Πινέλου: 20.5*8 Cm

Βάρος:Με Κάννη Βούρτσας:430G/Βούρτσες:165G

Υλικό: Μαλλί Ίνα;+Πλαστικές Λαβές+ Αλουμίνιο+Κάννη Pu

Χρώμα: Ροζ/Ασημί/Μαύρο /Χρώμα Ξύλου/Ροζ Κόκκινο/ Ροζ Επάνω Τσάντα/Ροζ Δερμάτινη Τσάντα

Το Σετ Πινέλων Περιέχει: 7 Τεμάχια Πινέλα Πούδρας

Συντήρηση Πινέλου

Βαφή, Πινέλο Για Σκιές Ματιών

Μετά Από Κάθε Χρήση, Πρέπει Να Χρησιμοποιείτε Την Παλάμη Του Χεριού Σας Ελαφρώς Σκληρά Για Την Υπόλοιπη Πούδρα Και Τα Μαλλιά. Όταν Μείνει Σκόνη, Απλώστε Μια Χαρτοπετσέτα Στο Τραπέζι Και Σκουπίστε Απαλά Την Επιφάνεια Της Βούρτσας Στο Χαρτί.

Πινέλο Για Τα Χείλη, Πινέλο Για Σκιές Ματιών

Απλώστε Τη Χαρτοπετσέτα Στο Τραπέζι Και Σκουπίστε Απαλά Την Επιφάνεια Του Πινέλου Μακιγιάζ Στο Χαρτί. Εάν Σκουπίζετε Έτσι Μετά Από Κάθε Χρήση, Μπορείτε Να Αποφύγετε Το Πλύσιμο.

Τρόπος Πλύσης

1. Ρίξτε Πρώτα Τη Λοσιόν Στο Δοχείο

2. Βάλτε Το Βουρτσίστε Σε Ένα Δοχείο Με Λοσιόν Λαδιού

3. Μπορείτε Να Δανειστείτε Τη Βούρτσα Δεξιόστροφη Περιστροφή, Βαθύ Καθαρισμό.

4. Πλύνετε Τη Βούρτσα Με Καθαρό Νερό

5. Με Χαρτοπετσέτες Γύρω Από Μερικούς Κύκλους, Στεγνώστε Το Νερό Της Βούρτσας

6. Καλύψτε Τη Βούρτσα Με Ένα Μανίκι Για Να Στεγνώσει

Ειδοποίηση

1. Είναι Φυσιολογικό Για Το Πινέλο Και Η Τσάντα Μακιγιάζ Για Να Μυρίζουν Όταν Ανοίγουν. Αυτή Είναι Η Υπολειπόμενη Μυρωδιά Της Ράβδου Της Βούρτσας, Η Οποία Μπορεί Να Στεγνώσει Σε Αεριζόμενο Μέρος Για 1-2 Ημέρες.

2.Είναι Φυσιολογικό Οι Τρίχες Να Είναι Ελαφρώς Ακανόνιστες, Που Είναι Μια Μικρή Ποσότητα Διάφορες Τρίχες Με Ασταθή Διαδικασία Παραγωγής. Το Χειροκίνητο Φινίρισμα Είναι Καλό.

3.Είναι Φυσιολογικό Η Βούρτσα Μαλλιών Να Έχει Καμηλό Χρώμα Κατά Τον Καθαρισμό Και Μπορεί Να Καθαριστεί 2-3 Φορές. Η Βούρτσα Ινών Δεν Θα Εμφανιστεί Το Φαινόμενο Του Πλυσίματος Και Του Ξεθωριάσματος.

4.Καθαρίστε 2-3 Φορές Το Μήνα.

Λάβετε υπόψη ότι τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς λόγω των εφέ φωτισμού. Λόγω της διαφοράς φωτός και οθόνης, η εικόνα ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζει το πραγματικό χρώμα του αντικειμένου. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Ωρα παράδοσης:

Για τις περισσότερες παραγγελίες: Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης: 7-14 εργάσιμες ημέρες.

Συνήθως χρειάζονται 1-2 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Στέλνουμε χρησιμοποιώντας DHL, UPS, FedEx, EMS, Post Office, τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας ανάλογα με το βάρος και τη διεύθυνση της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής μπορούν να φανούν μετά την προσθήκη ενός προϊόντος στο καλάθι σας, εάν θέλετε να δείτε το ακριβές κόστος αποστολής για το αντικείμενο που θέλετε να αγοράσετε. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από την τιμή της παραγγελίας.

Σημείωση:Η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω γεγονότων ανωτέρας βίας, όπως φυσικές καταστροφές, κακές καιρικές συνθήκες και οποιαδήποτε άλλα γεγονότα εκτός του άμεσου ελέγχου μας, όπως επίσημες αργίες.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

Αφού αποστείλουμε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email που θα περιέχει τα στοιχεία της παραγγελίας σας και έναν αριθμό παρακολούθησης. Περιλαμβάνει τον αριθμό της παραγγελίας σας, τη μέθοδο αποστολής, τον αριθμό παρακολούθησης παραγγελίας, τη διεύθυνση URL παρακολούθησης στο διαδίκτυο. Αφήστε 48 ώρες για να αρχίσουν να ενημερώνονται οι πληροφορίες παρακολούθησης.

Αν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες παρακολούθησης, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφή και ανταλλαγή

Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την online αγορά σας, σας προσφέρουμε πολιτική επιστροφής και ανταλλαγής 30 ημερών, που σημαίνει ότι έχετε 30 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος σας για να ζητήσετε επιστροφή ή ανταλλαγή.

Σημείωση: Όλες οι επιστροφές και οι ανταλλαγές πρέπει να ζητηθούν εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αντικειμένου. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι ίδιο με το δέμα που αποστέλλεται και το προϊόν να μην έχει υποστεί ζημιά (το προϊόν δεν χρησιμοποιείται.), και να μην επηρεάζει τη δεύτερη πώληση.

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες ή βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.