36-holes-4-layers-horizontal-hydroponic-grow-kit-garden-plant-vegetable-planting Grow Box
36-holes-4-layers-horizontal-hydroponic-grow-kit-garden-plant-vegetable-planting Grow Box
36-holes-4-layers-horizontal-hydroponic-grow-kit-garden-plant-vegetable-planting Grow Box
36-holes-4-layers-horizontal-hydroponic-grow-kit-garden-plant-vegetable-planting Grow Box
36-holes-4-layers-horizontal-hydroponic-grow-kit-garden-plant-vegetable-planting Grow Box

36-holes-4-layers-horizontal-hydroponic-grow-kit-garden-plant-vegetable-planting Grow Box

(0 Ανασκόπηση)

  • €129.20
  • Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ


36-holes-4-layers-horizontal-hydroponic-grow-kit-garden-plant-vegetable-planting Grow Box

Κατηγορίες: Σπίτι & Κήπος, Αυλή & Κήπος

Περιγραφή:
Εξαιρετικά Απλό Στη Συναρμολόγηση Και Τη Χρήση, Αυτό Το Υδροπονικό Σύστημα Καλλιέργειας Εσωτερικού Ή Εξωτερικού Χώρου Είναι Σχεδιασμένο Για Γρήγορη,
Μέγιστης Ευκολίας Λαχανοκηπουρική. Ιδανικό Για Αρχάριους! Δεν Απαιτείται Εμπειρία. Το Σύστημα Παράγει Υψηλής Ποιότητας Λαχανικά, Βότανα, Πεπόνια Και Μούρα--Αποδόσεις 45 Ημερών!
Που Είναι Πιο Θρεπτικά Και Πιο Νόστιμα Από Τα Προϊόντα Που Καλλιεργούνται Στο Έδαφος, Επειδή Το Οξυγονωμένο
Νερό Και Τα Θρεπτικά Συστατικά Παραδίδονται Απευθείας Στο Ρίζες. Αυτό Το Μοντέλο Μπορεί Να Είναι Τύπου Ebb And Flow Όταν Χρησιμοποιείται Ελεγκτής Χρόνου Ή Τύπος Recirculating
Deep Water Culture Χωρίς Χρήση Χρονοδιακόπτη.
Προδιαγραφή:Υλικό: Pvcχρώμα: Whitepipe Ποσότητα: 3
Ποσότητα Στρώματος: Ποσότητα 4 Οπών: 36
Τάση Αντλίας: Ac 110V Διάσταση (Μ*Π*Υ): 98X50X96 Cm Χαρακτηριστικά:
1. Εξοικονόμηση Νερού Και Θρεπτικών Συστατικών: Αποφύγετε Την Απώλεια Και Τη Διείσδυση Θρεπτικών Συστατικών Και Νερού, Θα Απορροφηθεί Πλήρως Και Θα Χρησιμοποιηθεί Από Τις Καλλιέργειες. 2. Πλήρης Αξιοποίηση Των Χώρων: Η Χωρίς Χώμα Καλλιέργεια Απελευθέρωσε Πλήρως Τις Καλλιέργειες Από Το Εδαφικό Περιβάλλον Και Αξιοποιεί Πλήρως Τους Περισσότερους Χώρους Πάνω Από Το Έδαφος. 3.Καθαρό & Υγειονομικό: Η Καλλιέργεια Χωρίς Χώμα Χρειάζεται Απλώς Νερό Και Θρεπτικά Διαλύματα Για Τη Διατήρηση Του Συστήματος. Είναι Άοσμο Και Δεν Χρειάζεται Τοποθεσία Κομποστοποίησης. 4. Υψηλή Απόδοση & Καλή Ποιότητα: Η Καλλιέργεια Χωρίς Χώμα Μπορεί Να Εκπληρώσει Το Δυναμικό Παραγωγής Των Καλλιεργειών.
Η Απόδοση Μπορεί Να Αυξηθεί Πολλαπλάσια Σε Σύγκριση Με Την Παραδοσιακή Καλλιέργεια Εδάφους. 5. Εύκολη Συντήρηση: Δεν Χρειάζεται Να Σκαλίζετε, Να Ξεριζώνετε Και Να Διαχειρίζεστε Τα Λαχανικά Όπως Πάντα. Εξοικονομεί Χρόνο Και Εργασία.
Συμβουλές Ζεστού:1.Αυτό Το Στοιχείο Δεν Περιλαμβάνει Τη Δεξαμενή Νερού Που Φαίνεται Στις Εικόνες.
Μπορείτε Απλά Να Βρείτε Έναν Μη Διαφανή Κουβά Και Να Το Καλύψετε Με Ένα Καπάκι Για Να Μειώσετε Εξάτμιση Νερού. 2. Ίσως Χρειαστεί Να Προετοιμάσετε Κάποιο Θρεπτικό Διάλυμα3. Για Βολική Μεταφορά, Το Αποστέλλουμε Χωρίς Συναρμολόγηση.
Αυτό Είναι Ένα Κιτ Που Συναρμολογείται Εύκολα, Απλά Κοστίζει Λίγη Προσπάθεια Για Να Το Εγκαταστήσετε. 4.Τοποθετήστε Το Κιτ Σε Ηλιόλουστο Και Επαρκή Φωτισμό Για Τουλάχιστον 4 Ώρες Την Ημέρα.
Η Έλλειψη Φωτός Θα Οδηγήσει Σε Κακή Διατροφή Των Καλλιεργούμενων Λαχανικών.
Περιλαμβάνεται Η Συσκευασία: (Δεν Περιλαμβάνεται Δεξαμενή Νερού)
1 X Σύστημα Υδροπονικών Σωληνώσεων1 X220V Αντλία Νερού36 X Καλάθια Και Σφουγγάρια Φύτευσης
 1 X Σφουγγάρι
1 X  Απορροφητικό Ύφασμα
 1 X Ταινία

Λάβετε υπόψη ότι τα χρώματα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς λόγω των εφέ φωτισμού. Λόγω της διαφοράς φωτός και οθόνης, η εικόνα ενδέχεται να μην αντικατοπτρίζει το πραγματικό χρώμα του αντικειμένου. Ευχαριστώ για την κατανόηση.

Ωρα παράδοσης:

Για τις περισσότερες παραγγελίες: Εκτιμώμενος Χρόνος Παράδοσης: 7-14 εργάσιμες ημέρες.

Συνήθως χρειάζονται 1-2 εργάσιμες ημέρες για να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας.

Στέλνουμε χρησιμοποιώντας DHL, UPS, FedEx, EMS, Post Office, τον τρόπο αποστολής της παραγγελίας σας ανάλογα με το βάρος και τη διεύθυνση της παραγγελίας σας.

Τα έξοδα αποστολής μπορούν να φανούν μετά την προσθήκη ενός προϊόντος στο καλάθι σας, εάν θέλετε να δείτε το ακριβές κόστος αποστολής για το αντικείμενο που θέλετε να αγοράσετε. Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από την τιμή της παραγγελίας.

Σημείωση:Η παράδοση ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω γεγονότων ανωτέρας βίας, όπως φυσικές καταστροφές, κακές καιρικές συνθήκες και οποιαδήποτε άλλα γεγονότα εκτός του άμεσου ελέγχου μας, όπως επίσημες αργίες.

Πώς μπορώ να παρακολουθήσω την παραγγελία μου;

Αφού αποστείλουμε την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα email που θα περιέχει τα στοιχεία της παραγγελίας σας και έναν αριθμό παρακολούθησης. Περιλαμβάνει τον αριθμό της παραγγελίας σας, τη μέθοδο αποστολής, τον αριθμό παρακολούθησης παραγγελίας, τη διεύθυνση URL παρακολούθησης στο διαδίκτυο. Αφήστε 48 ώρες για να αρχίσουν να ενημερώνονται οι πληροφορίες παρακολούθησης.

Αν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες παρακολούθησης, επικοινωνήστε μαζί μας.

Επιστροφή και ανταλλαγή

Εάν δεν είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με την online αγορά σας, σας προσφέρουμε πολιτική επιστροφής και ανταλλαγής 30 ημερών, που σημαίνει ότι έχετε 30 ημέρες μετά την παραλαβή του προϊόντος σας για να ζητήσετε επιστροφή ή ανταλλαγή.

Σημείωση: Όλες οι επιστροφές και οι ανταλλαγές πρέπει να ζητηθούν εντός 30 ημερών από την παραλαβή του αντικειμένου. Το επιστρεφόμενο προϊόν πρέπει να είναι ίδιο με το δέμα που αποστέλλεται και το προϊόν να μην έχει υποστεί ζημιά (το προϊόν δεν χρησιμοποιείται.), και να μην επηρεάζει τη δεύτερη πώληση.

Εάν χρειάζεστε περαιτέρω πληροφορίες ή βοήθεια, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.